Estrena de blog

Si, a la fi m'he animat i he creat el meu propi blog. He estat barallant diferets noms; havia pensat en primer terme dir-li MEDIA-TIC-A. Vos explico: "Media" perquè desenvolupo la meva professió (documentalista) als mitjans de comunicació i també per la quantitat de recursos multimèdia que faré servir; "TIC" per les tecnologies de la informació i comunicació sobre les quals vull anar investigant i descobrint (això no s'atura mai d'innovar) i la "A" perquè som una dona i ho volia deixar patent. Però bé, com que també vull publicar coses relacionades amb l'educació de les meves filles i altres coses dels nostres viatges, sortides i experiències, he batiat el meu primer blog en solitari com el "El blog de Super Nandi". Les raons; tinc moltes amigues i amics que m'acaban nomenant "Nandi", i per altra banda, com que sempre vaig a tope, tinc un parell de amigues més que fan servir el superlatiu. Idò, en homenatge sobretot a na Neus i n'Esther, i també per les meves super docupowers, aqui teniu la primera entrada de l'aventura bloggera. Salutacions i benvingudes-benvinguts!

Comentaris

 1. Bé idò des d'ara ja en tens un seguidor més del teu blog, segur que molt interessant i tant necessari a la nostra terra, a on hi ha sequera bloguera d'aquests temes.

  Una abraçada.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Ei, Toni!
   Moltes gràcies, idò espero que et resulti interessant i que et vagis animant, tant a participar aqui com a enriquir la "blogosfera"!
   Una forta abraçada!

   Suprimeix

Publica un comentari